Travel parking

Als je op vakantie gaat met het vliegtuig is het misschien ook handig om meteen een parkeerplaats te boeken. Het grote voordeel van met de auto naar het vliegveld gaan is dat je een stuk flexibeler bent dan met het openbaar vervoer. Mocht je een vroege ochtendvlucht hebben of juist ’s avonds laat weer aankomen dan kan het zelfs de enige optie zijn met de auto. Parkeren rondom de vliegvelden kan echter een duur grapje worden.

Wij werken daarom samen met diverse partijen om goed en goedkoop jou auto bij een Schiphol, Eindhoven Airport of vliegveld Zaventem te parkeren. Je kan hierbij gebruik maken van de officiële parkings, maar ook voor een shuttleservice waarmee je veel geld bespaard en maar iets langer onderweg bent naar het vliegveld.

Parkeren op Schiphol

Rondom de grootste luchthaven van Nederland is het aanbod aan parkeerplekken enorm. Wij raden in eerst instantie altijd de Schiphol parking zelf aan. Dit omdat je auto dan op het vliegveld geparkeerd staat en deze te boek staat als betrouwbaar. Daarnaast zijn er ook nog diverse aanbieders welke een parkeerplaats vlak buiten het terrein van Schiphol hebben. Denk hierbij aan een Quick parking en Budget parking welke je dan vervolgens met een shuttlebus naar Schiphol brengen. Je parkeert hierbij je auto zelf en houd je autosleutels ook zelf.

Parkeren op Eindhoven

Met de groei van de luchthaven in Eindhoven word het ook steeds lastiger om een goede parkeerplek te vinden. Met het fiasco van de nieuwe parkeergarage is het aanbod bij het vliegveld zelf niet supergroot. Wees er dus op tijd bij om een plekje voor je auto te reserveren. Gelukkig zijn er ook steeds meer aanbieders vlak buiten het terrein van Eindhoven Airport zelf. Deze zijn iets goedkoper en minstens net zo betrouwbaar als de officiële parkings van vliegveld Eindhoven zelf.